Add more content here...

BTA Kamp 2023

KRUPANJ, SRBIJA (30.06.-07.07.2023.) – Beogradska tekvondo asocijacija organizovala je kamp za mlađe selekcije, starije pionire i kadete.

Učešće na ovom kampu uzeli su najbolji takmičari u disciplini borbe, A klase, sa teritorije grada Beograda a prati su ih treneri iz četiri najbolje rangirana beogradska kluba.

Treneri koji su realizovali program: Stevan Rašić (TK Galeb), Filip Rakić (TK Herkules), Vladan Ćirjaković (TK Feniks) i demostrator Luka Stanojlović (TK Azija).

Ove godine smo se ponovo uverili da je budućnost tekvondoa u Beogradu i Srbiji sjajna jer su učesnici pokazali ne samo sjajan talenat i veštine već i spremnost da nastave da se unapređuju i vredno rade na sticanju novih znanja. Još važnije od njihove fizičke spreme jeste da su pokazali da je BTA Kamp sjajno mesto za sticanje novih prijateljstava i uvereni smo da je za njih ovo bila idealna prilika da bolje upoznaju svoje vršnjake iz Beograda sa kojima dele prelepu stvar – ljubav prema tekvondou.

BTA se zahvaljuje na prvom mestu učesnicima koji su naš sport ponovo pokazali u najboljem mogućem svetlu, a potom i izuzetno požrtvovanom timu trenera, divnim domaćinima u hotelu Grand u Krupnju i doktoru Marinu koji je brinuo o zdravlju naših sportista.

Ovaj kamp sufinansira Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i time omogućava da za učesnike on bude potpuno besplatan.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.