Add more content here...

Beogradski školarci rame uz rame sa vršnjacima iz sveta

Beograd je bio domaćin ISF U15 WORLD SCHOOL SPORT GAMES – SVETSKOG ŠKOLSKOG TAKMIČENJA – ŠKOLARIJADE.

Tekvondo je bio jedan od 14 sportova u kojima su se nadmetali takmičari školskog uzrasta, predstavljajući svoju državu i školu.
Na sveukupnom plasmanu Srbija je zauzela treće mesto a mi smo posebno ponosni na 11 medalja u tekvondou koje su za svoju državu uzeli takmičari iz klubova članica BTA.

U borbama zlato je osvojio Dimitrije Hrabec, srebro su uzeli Miloš Mandić i Vuk Adžić a bronzani su bili Petra Golić, Ksenija Mitrović, Teodora Ivošev i Nina Stojanović.

U formama Aljoša Balaban je uzeo bronzanu medalju u individualnoj konkurenciji a i timovi su ostvarili sjajne rezultate međuklubskom saradnjom.
Zlatnu medalju uzeo je tim koji su činili Rastko Popović, Vuk Maksimović i Aljoša Balaban. Zajedno sa Lenom i Jelenom iz TK Naisus iz Niša osvojene su još dve medalje: Julija Trifković, Maša Jovanović i Lena Veličković bile su bronzane a do istog odličja stigao je i tim koji su činili Rastko Popović i Jelena Stevanović.

Čestitamo školarcima koji su izborili sjajan plasman za Srbiju i želimo im da nastave sa svoju državu ali i svoje škole predstavljaju sa takvim uspesima.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.