Add more content here...

Veliki uspeh u Talinu

Glavni grad Estonije, Talin, bio je domaćin Evropskog prvenstva za kadete, pionire i mlađe seniore. Među sjajnim takmičarima koji su predstavljali Srbiju našli su se i najbolji iz klubova članica BTA.
Prvog dana takmičenja, 24.08. na tatami su izašli mlađi seniori među kojima je bila i Nadica Božanić koja je u kategoriji -73kg izborila bronzano odličje.
Već sutradan imali smo priliku da pratimo borbe ne samo mlađih seniora već i kadeta i pionira. Stefan Takov, mlađi senior, osvojio je bronzu a takmičenje je završio napetim mečem u kojem ga je samo jedan bod delio od ulaska u finale. Kadeti su takođe pokazali svoje umeće pa je tako Iva Bošnjak bila bronzana a Sergej Ivanović je nakon 3 odlične pobede osvojio srebrnu medalju. I najmlađi su imali priliku da pokažu šta sve znaju i mogu i uspešno su je iskoristili, Ljubiša Korolejić uzeo je zlato, Balša Čalija srebro, Viktor Majer bronzu a u ženskoj pionirskoj konkurenciji Ana Medić bila je bronzana. Sjajan uspeh pionira bio je posebno nagrađen te je Srbija zauzela 2. mesto u ukupnom plasmanu pionira.
Treći dan u Talinu takođe je bio uspešan, Aleksandra Perišić i Uroš Trkulj osvojili su još dve bronzane medalje za Srbiju.
Zahvaljujemo se svim takmičarima koju svoje vešine i umeća iskoristili da predstave Srbiju na ovom takmičenju, osvajačima medalja i njihovim timovima čestitamo!

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.