Add more content here...

Zapaženi rezultati na Otvorenom kupu Srbije

Otvoreni kup Srbije za pionire, kadete, juniore, paratekvondo i forme održan je 2. i 3. oktobra u Beogradu.

Imali smo priliku da vidimo skoro 1000 takmičara iz 55 klubova a među njima i brojne borce i formaše koji dolaze iz klubova članica BTA.

O kvalitetu ovih sjajnih sportista ne govori samo činjenica da su osvojili više od 200 medalja već i brojni trofeji koji su uvećali riznice njihovih klubova.

Vešti formaši su za svoje klubove osvojili 3. mesto u ukupnom plasmanu A klase (3. mesto u muškoj i 1. mesto u ženskoj konkurenciji) i 2. mesto u ukupnom plasmanu B klase (2. mesto u muškoj i 2. i 3. mesto u ženskoj konkurenciji)
U borbama gde se trofeji za ukupni plasman dodeljuju odvojeno po uzrasnim kategorijama klubovi članice BTA su ukupno odneli 13 pehara u ukupnom plasmanu ali i 6 u muškim i čak 11 u ženskim kategorijama.
Ovi uspesi kojima se mogu pohvaliti klubovi rezultat su veštine, snage i upornosi svih njihovih takmičara ali i požrtvovanog rada njihovih trenera i stručnih timova.

Posebno smo ponosi na one koji su zaslužno dobili titulu najboljeg takmičara u svojoj kategoriji. U formama to su bili Nemanja Janković i Isidora Arsić, u borbama najbolji junior i juniorka su Stefan Stojanović i Andrea Bokan.

Čestitamo svima koji su ostvarili odlične rezultate na ovom velikom takmičenju čiji nastavak očekujemo 07.11. u Smederevu kada će se održati Otvoreni kup Srbije za seniore.

 

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.