Add more content here...

Tijani Bogdanović i Draganu Joviću specijalne zahvalnice Specijalne brigade Vojske Srbije

U kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu, sedištu Specijalne brigade Vojske Srbije i ove godine održan je tradicionalni Svetosavski turnir u borilačkim veštinama.Među uvaženim zvanicama ovogodišnjeg izdanja Svetosavskog turnira bili su bili su u Božidar Maljković, predsednik OKS, Žarko Zečević potpredsednik OKS, kao i naša Tijana Bogdanović, olimpijska vicešampionka i inače pripadnica Sportske jedinice Vojske Srbije i Dragan Jović, trofejni srpski trener i sportski direktor i prvi trener Tekvondo asocijacije Srbije, kojima su ovom prilikom uručene specijalne zahvalnice Specijalne brigade Vojske Srbije.
-Zahvaljujemo se u ime Tekvondo asocijacije Srbije i u naše lično ime na pozivu i izuzetnoj organizaciji Svetosavskog turnira u borilačkim veštinama na kome smo danas učestvovali. Zahvaljujemo se brigadnom generalu dr Miroslavu Talijanu na pozivu i specijalnim zahvalnicama koje su uručene Tijani Bogdanović i meni. Takođe sve pohvale i našim sportskim prijateljima iz TK Koloseum koji su oduševili sve prisutne odličnim predstavljanjem našeg sporta -istakao je Dragan Jović.

Uvaženim zvanicama na Svetosavskom turniru predstavili su se takmičari u kraw magi, boksu, džudou, tekvondou i realnom aikidou. Tekvondo su na pravi način predstavili takmičari iz TK Koloseum. Domaćini iz Specijalne brigade Vojske Srbije oduševili su prikazom veština mlade sportiste i uvažene zvanice. Pripadnici specijalne brigade prikazali su karate katu kao i primenu borenja.
Svetosavskom turniru prisustvovali su i poznata imena srpskog sporta kao što su Predrag Stojadinov, nosilac svetske titule u karateu u trener KFS, Slobodan Bitević, predsednik SS Pančeva i trofeni srpski karate reprezentativac, predstavnici Kraw maga global Srbija, MMA Srbija, Kik boks saveza Srbije, Bokserski klub profesionalac iz Pančeva, Tekvondo klub Koloseum kao i Centar za realni aikido. U takmičarskom delu Svetosavskog turnira u boksu i kik boksu i džudou, predstavili su se pripadnici Specijalne brigade, pripadnici Vojne akademije i Vojne gimnazije i Pripadnici vojne policije specijalne namene Kobre.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.