Add more content here...

Jović, Mandić i Bogdanović učesnici motivacione tribine na Vojnoj akademiji

Na Vojnoj akademiji održana motivaciona tribina: Olimpijski sport kao model razvoja uspešnog stila života na kojoj su govornici bili reprezentativke Srbije u tekvondou, olimpijke Milica Mandić i Tijana Bogdanović i njihov trofejni trener Dragan Jović. Motivaciona tribina održana je u saradnji Vojne akademije i Olimpijskog komiteta Srbije.

– Čast mi je da sam imala priliku da govorim pred ovakvom grupom ljudi koja zna šta su pravi uzori i disciplina i da sa njima podelim svoju priču i svoje iskustvo. Ako bi nekoga ova priča inspirisala i motivisala da bude bolji i ostvari svoje ciljeve bila bih neizmerno srećna – istakla je olimpijska šampionka Milica Mandić.

Tijana Bogdanović nije krila zadovoljstvo zbog gostovanja na Vojnoj akademiji i dodala:

-Činjenica da moja priča može nekoga da motiviše i inspiriše čini me ponosnom i nadam se da će moja priča nekome poslužiti da uspe na svom putu i ohrabri ga da istraje u ostvarenju svojih ciljeva.

Motivaciona tribina organizovana za nekoliko stotina kadeta Vojne akademije imala je za cilj da im gostovanjem sportista, olimpijaca približi koncept bavljenja vrhunskim sportom i na koji način on utiče na životni stil. Olimpijski šampioni sa kadetima su podelili svoja iskustva, važne lekcije koje su naučili zahvaljujući sportu kao i iskušenja i prepreke sa kojima se susreću na svom putu ka uspehu a ostali su dostupni i za pitanja kadeta.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.