Add more content here...

SSAB odlučio: Bogdanović i Spajić najbolji u 2019

Veliko priznanje za članove Beogradske tekvondo asocijacije. Jedna od najmlađih članica SSAB ovu 2019 pamtiće po vrhunskim rezultatima naših takmičara. U izboru Sportskog saveza Beograda, u prisustvu velikog broja javnih ličnosti značajnih za očuvanje sportskog duha prestonice, našim trofejnim reprezentativcima Tijani Bogdanović i Nikoli Spajiću, na svečanosti u Skupštini grada Beograda, dodeljena su  godišnja priznanja.

Najupečatljiviji utisak u predolimpijskoj godini ostavili su Tijana Bogdanović (tekvondo, olimpijski sport) i Nikola Spajić (paratekvondo, sport osoba sa invaliditetom), koji su po izboru SSAB najbolji sportisti Beograda u godini na izmaku. Po izboru SSAB Teodori Manić je takođe pripalo ovo laskavo priznanje ali u konkurenciji neolimpijskog sporta (kik-boks).

-Čast mi je što stojim ispred ovako značajnih imena našeg sporta i ljudi iz javnog života, ali smatram da naša institucija to i zaslužuje. Želeo bih da se zahvalim našim komisijama uz pomoć kojih smo realizovali programe u godini na izmaku, sponzorima koji su nam pomogli da ulepšamo radne prostorije. Radili smo tiho, ali kvalitetno, zahvaljujući radnoj zajednici na čelu sa Nikolom Penićem. Trudićemo se i dalje da budemo istinska našim sportistima – istakao je Tomašević, predsednik SSAB.

Sportski savez Zvezdara najbolji je teritorijalni savez, Odbojkaški savez Beograda proglašen je za najuspešniji, a Džudo klub Crvena zvezda postigao je najbolje rezultate. Nagrada za životno delo pripala je prof. dr Stefanu Iliću, sportski stručnjak godine je Marina Maljković, a sportski funkcioner Aleksandar Boričić. Uredniku sportske redakcije Kurira Goranu Anđelkoviću pripalo je priznanje za novinara godine.

Takođe, zahvalnice za odličnu saradnju u prethodnom periodu dobili su: Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, kompanija „Sport time“, kompanija „Proton System“, Dom učenika srednjih škola „Patrijarh Pavle“, Rukometni savez Beograda i Fudbalski savez Beograda.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.