Add more content here...

Seminar za trenere i klasifikatore u paratekvondou

Beogradska tekvondo asocijacija u partnerstvu sa Tekvondo asocijacijom Srbije 3. maja 2019. u hotelu Park u Beogradu, organizuje seminar za trenere i klasifikatore u  Paratekvondou.

Seminar će održati gospodin PRIMOŽ RUS, doktor medicine, međunarodni klasifikator u paratekvondo sportu

Zainteresovni za pohadjanje seminara koji će biti jedan od uslova za licenciranje klasifikatora i dozvole za rad paratekvondo trenera, prijave mogu slati na e-mejl : bgtkdassociation@gmail.com.

Kada su u pitanju Tehnički klasifikatori, seminar mogu pohadjati svi zainteresovani članovi TAS, koji već  rade sa osobama sa invaliditetom, poznaju, ili treniraju tekvondo ( bivši takmičari, treneri,…). Kada su u pitanju medicinski klasifikatori, seminar mogu pohađati : lekari, zdravstveni tehničari, fizioterapeuti, kineziolozi koji su upoznati i rade sa osobama sa invaliditetom odnosno procenjuju zdravstveno stanje mogućeg sportiste u parataekvondou..

Za članove BTA kotizacija je besplatna dok  je kotizacija za sve ostale članove 2.000 dinara po učesniku, odnosno 1.500 dinara ukoliko iz jednog kluba ima više učesnika.

Molim da sve zainteresovane učesnike da prijave pošalju do 29. aprila i da do istog termina uplate kotizaciju za učesnike koji nisu  članovi BTA. Uplata  kotizacije vrši se na ž.r. BTA  205-244062-58  Komercijalna Banka

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.