Add more content here...

Reprezentacija na „Riga Openu“ 2018

Reprezentativci Tekvondo asocijacije Srbije danas kreću u Letoniju, gde ih ovog vikenda očekuje još jedan medjunarodni ispit, „Riga Open 2018“ odnosno još jedan turnir G ranga.
Put glavnog grada Letonije kreću Milica Mandić, Tijana Bogdanović, Miloš Gladović, Nikola Vučković, Draško Jovanov, Nađa Savković, Serdja Stević, Aleksandra Radmilović, Teodora Jović, Mateja Kuburović, Dmitri Nagajev i Iris Jović Vujaković.
-Ovo je drugi G turnir od septembra -rekao je Dragan Jović, trener reprezentacije Tekvondo asocijacije Srbije. -Pokušaćemo da kao i u Poljskoj osvojimo što više poena koji će nas još malo približiti OIimpijskim igrama. Nažalost Vanja neće putovati na ovaj turnir zbog povrede koju je zadobila u finalnom meču u Poljskoj. Ona ostaje u Beogradu i priprema se za Gran pri u Mančesteru. Naš tim učestvuje sa najboljim borcima i verujemo u dobar rezultat.
Srpska trofejna tekvondistkinja Tijana Bogdanović spremno očekuje predstojeći medjunarodni ispit.
-Za mene je ovo drugi turnir G klase u ova tri meseca. Očekujem kao i uvek odličnu konkurenciju i odličnu priliku da sakupimo još bodova za odlazak na Olimpijske igre. Odmeravanje snage sa najboljim borcima i meni i mojim drugovima iz reprezentacije znači da vidimo gde smo i na čemu treba još eventualno raditi kao i odlična priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.
Bogdanovićeva vicešampionka sa OI i Riju nije propustila da ohrabri naše mlade olimpijce koji će u Argentini do 2. oktobra braniti boje Srbije na YOG-u.
-Svi smo se zajedno pripremali i naravno da iako su oni otputovali na jedan kraj sveta a mi putujemo na naše seniorsko takmičenje uvek smo jedni drugima podrška istakla je Tijana Bogdanović.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.