Add more content here...

Milinković i Dujić oduševili na EP u Španiji

Orlići su obradovali sve ljubitelje tekvondoa u Srbiji i trećeg takmičarskog dana Evropskog prvenstva za kadete u gradiću Marina Dor u Španiji. Mladi reprezentativac Srbije, Strahinja Milinković, sa Pirinejskog poluostrva vraća se sa vicešampionskim zvanjem osvojenim u katagoriji do 57 kg.
Strahinja je odlično počeo učešće na EP pobedom nad reprezentativcom Rumunije. U drugom je bio je bolji I od odličnog ruskog borca. U polufinalu savladao je i Francuza što mu je obezbedilo ulazak u finale. Ipak u borbi sa predstavnikom Grčke, koja je odlučivala o osvajaču zlatnog odličja, nedostajalo je malo sportske sreće. Strahinja Milinković se sa Evropskog prvenstva za kadete vraća sa zvanjem vicešampiona.
-Ostaje žal za zlatom ali ovo je ogroman uspeh i drago mi je da sam se pridružio mojim drugarima koji su osvojili odličja tokom prva dva dana. Zahvalio bio se treneru Miroslavu Krklješu i uveren sam da ću u budućnosti nastaviti još bolje istakao je Strahinja Milinković.
Da uspeh Tekvondo asocijacije bude kompletan pobrinuo se trećeg takmičarskog dana Marin Dujić trofejni reprezentativac a kasnije Iitrener naše zemlje. On se u Marina Dor nadmetao na EP za mastere. U odličnoj konkurenciji Marin Dujić osvojio je bronzano odličje.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.