Add more content here...

Gale – Najbolji trener na svetu!

RIJAD, SAUDIJSKA ARABIJA (10.12.2022) – Dragan Jović Gale izabran je za najboljeg trenera sveta od strane Svetske tekvondo federacije (WT).

Svečana dodela upriličena je po završetku Grand Prija u Rijadu, proglašeni su najbolji takmičari, treneri, sudije i uručena su druga priznanja. Za Jovića ovo je treće ovakvo priznanje u dosadašnjoj karijeri a drugo za redom koje prima. Prošle godine WT pozvao je širu javnost da učestvuje u glasanju i Dragan Jović proglašen je za najboljeg trenera. Ovogodišnje glasanje bilo je otvoreno samo za prisutne tekvondo stručnjake – trenere, sudije, takmičare i WT zvaničnike – a nagrada je ponovo pripala Joviću. Ovime je zaista potvrđeno da Beograd i Srbija mogu da se pohvale i najboljim trenerom sveta, po mišljenju kako javnosti tako i stručnjaka.

U zvaničnom saopštenju WT-a poručeno je da je Dragan Jović uprkost činjenici da je Srbija mala zemlja, od OI 2012 u Londonu, razvio tekvondo bazu koja iznedrava kako Svetske tako i Olimpijske šampione.

Beogradska tekvondo asocijacija čestita gospodinu Joviću i zahvaljuje mu se za doprinos tekvondou koji je prepoznat kako u Srbiji tako i u celom svetu.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.