Add more content here...

Prvenstvo Beograda u znaku Galeba, Azije, Herkulesa, Lole i Vidikovca

Prvenstvo Beograda održano u Sportskoj hali Ranko Žeravica na Novom Beogradu okupilo je rekordan broj učesnika. U organizaciji Beogradske tekvondo asocijacije i tehničkoj organizaciji TK Imperium, čak 437 tekvondiste u konkurenciji pionira, kadeta, juniora, seniora i paratekvondoa odmeravalo je snage na pet borilišta novobeogradske sportske hale.

-Izuzetno smo zadovoljni jer je odziv takmičara i klubova izuzetno veliki. Kvalitet borbi prikazanih na tatamiju Sportske hale Ranko Žeravica je bio na visokom nivou. Uz favorite koji su opravdali poverenje tu je I talas novih mladih boraca koji su se okitili medaljama. Imamo sve razloge za zadovoljstvo jer nam je juče u inspekciji bio i tehnički delegat EUSA, za Evropske univerzitetske igre 2020. Tim Beogradske tekvondo asocijacije ima dovoljno iskustva i u potpunosti je spreman za sve što nas očekuje da zajedno sa Tekvondo asocijacijom Srbije učestvuje u organizaciji ovog velikog i važnog takmičenja- rekao je  Jovan Knežević, predsednik  Beogradske tekvondo asocijacije.

U paratekvondou najbolja je ekipa TK Lola, drugo mesto osvojili su takmičari TK Dunav -Borča dok su na trećem mestu borci Serbia National Team.

U ukupnom plasmanu u konkurenciji seniora najbolji su takmičari TK Galeb sa osvojenih 35 poena. Na drugom je ekipa Imperiuma ( 33) dok je treća Azija (17). U juniorskoj konkurenciji najbolja je Azija ( 39), drugo mesto pripalo je Galebu (29) dok je treći Imperium. Kod kadeta najuspešniji su mladi borci Galeba ( 64), vicešampionska pozicija pripala je Aziji (36) dok je treće mesto zauzela ekipa Banjice (35). Kod najmlađih, pionira najuspešniji su takmičari Herkulesa (44), drugo mesto pripalo je Aziji (40) dok je treće mesto osvojio Galeb (35).

01JUN2019- –0 likes

Prvenstvo Beograda kada su forme u pitanju proteklo je u znaku Tekvondo kluba Vidikovac.

U konkurenciji takmičara A klase, takmičari TK Vidikovac osvojili su pehar za najuspešniji klub sa 58 bodova. Na vicešampionskoj poziciji je TK Kobra sa 42 poena dok su na trećem mestu takmičari TK Imperium (24).

U B klasi takmičari Vidikovca su ponovili uspeh i osvojili su prvo mesto ( 58). Na drugom mestu je TK Beli anđeli (38) dok su na trećem takmičaru Imperiuma ( 36).

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.