Add more content here...

Pripreme u Kanjiži 2022

KANJIŽA (24.06.-30.06.) – U Kanjiži održali smo pripreme za najbolje takmičare sa teritorije Beograda uzrasta 10 do 14 godina.

Među svim takmičarima koji su članovi kluba naše asocijacije pozvali smo njih 38 da uzmu učešće u ovom programu koji realizujemo u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda. Svih 38 takmičara odazvalo se našem pozivu i u pratnji četiri iskusna trenera oni su proveli šest dana u Banji Kanjiži gde su trenerirali i unapređivali svoje veštine i znanja.

Sjajni treneri izradili su za ove takmičare poseban program u okviru koga su uspešno integrisali unapređivanje taktike i kondicije sa primenom novih pravila koja ove godine očekuju sve tekvondo borce u svetu. Ocena trenera i organizatrora je da su pripreme uspešno sprovedene i da su zadovoljeni svi njihovi ciljevi.

Beogradska tekvondo asocijacija se zahvaljuje svim učenicima na spremnosti na saradnju i posvećenosti koju su pokazali, trenerima na visokom stepenu stručnosti i profesionalnosti, Banji Kanjiži koja je bila izvrstan domaćin i Sekretarijatu za sport i omadinu grada Beograda koji je ove pripreme omogućio.

 

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.