Add more content here...

Medjunarodni trening kamp u Dimitrovgradu

Tekvondo klub Imperium ove godine premijerno organizovao je internacionalni trening kamp u Dimitrovgradu. Jugoslav Nastasić prvi čovek TK Imperium za naš sajt otkrio je da je prezadovoljan brojem učesnika imajući u vidu da u Dimitrovgradu trenutno vežbaju i prvotimci reprezentacija Makedonije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Bugarske i domaćina organizatora kampa.
-Posle skoro deset godina održavanja trening kampa odlučili smo se da ove sezone budemo međunarodni. Za sada su utisci odlični, svi sportisti su oduševljeni uslovima -rekao je Jugoslav Nastasić.
Trenutno sportisti iz Bugarske, Bosne i Hercegovine ( TK Kozara), Makedonije, Rumunije i Srbije formu bruse u Sportskoj hali Park u Dimitrovgradu u kojoj imaju sve potrebne uslove. Učesnici kampa smešteni su u renoviranom hotelu Balkan.

-Na raspolaganju imamo 1000 kvadrata prostora u Sportskoj hali koji je aklimatizovan, što nam je veoma važno, naročito sada kada su velike vrućine. Tu je i manja sala u kojoj treniraju pioniri. Imamo odličnu saradnju sa upravom Sportsko turističkog centra kao i hotelom. Sv sadržaji, što je potrebno je u krugu od 200 metara, otvoreni tereni, atletska staza… Jednom rečju svi smo na okupu i odlično se radi.
U Dimitrovgradu trenutno bruse formu i Nadica Božanić, , svetska juniorksa prvakinja, Dušan Božanić bronzani sa SP kao i Sandra Stamevski treća na kadetskom EP, kao i gosti izdržava iz okruženja: Dejan Georgijevski evropski seniorski prvak Evrope u olimpijskim disciplinama, Marija Georgijevska treća na SP za juniore, Nikola Đurđević juniorski vicešampion Evrope, Rumunka Lijana Musteata juniorski šampion Evrope
-Prema planu dva puta dnevno treniramo. Prepodnevni su kondicioni, dok su popodnevni predviđeni za sparing. Na raspolaganju imamo i elektronske oklope tako da imamo sve uslove za treninge. Učenike trening kampa posetio je i Miroslav Krklješ generalni sekretar TAS-a koji je takođe bio izuzetno zadovoljan smeštajem, načinom rada na kampu kao i brojem učesnika. Ovim putem želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi u Dimitrovgradu kao i Sportsko Turističkom centrau na podršci u realizaciji kampa, kao i RTV Caribrod koji naš medijski sponzor- istakao je Jugoslav Nastasić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.