Add more content here...

Nadica Božanić najbolja mlada sportistkinja Srbije za 2018

Nadica Božanić dobitnik je prestižnog priznanja za najbolju mladu sportistkinju Srbije za 2018. godinu. Vredno priznanje dobila je iz ruku naše proslavljene šampionke i potpredsednice Olimpijskog komiteta Srbije, Milice Mandić.

-Ne postoji bolji način da se završi ova godina i sezona. Neizmernu zahvalnost dugujem svima koji su bili tu uz mene još od samog početka a najviše ove godine kada mi je bilo najteže. Pre svega porodici i mojoj najvećoj podršci bratu Dušanu, zatim svom treneru Jugoslavu Nastasiću, pomoćnom treneru Danilu Vukeliću, kondicionom treneru Vladimiru Radojičiću, svojim prijateljima i dečku, razrednoj Jeleni Prnjak i svima u Elektrotehničkoj školi Zemun kao i Olimpijskom komitetu Srbije -rekla je Nadica Božanić.
Nadica Božanić istakla je da svima koji su uz nju od početka takmičarske karijere, pripada deo zasluga i deo vredne nagrade.
-Bez vas, vaših kritika, podrške, navijanja, verovanja i nerviranja ne bih uspela ono što jesam. Ova nagrada je samo još jedan pokazatelj da ono kako radimo i šta radimo – radimo na pravi način. Ovo je za mene još veći podstrek i motivacija za naredne godine. Sledeća sezona će mi biti jako teška i puna novih izazova, ali daću maksimum i potrudicu se da ispunim svoje ciljeve -istakla je Nadica Božanić.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.