Add more content here...

Imperium trening kamp u Dimitrovgradu

Tekvondo klub Imperium protekle sezone premijerno je organizovao internacionalni trening kamp u Dimitrovgradu. Odlični utisci učesnika, reprezentativaca Makedonije, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Bugarske i domaćina, koje su poneli sa letnjeg trening kampa 2018. najbolji su poziv za ovogodišnje izdanje.
– Utisci su bili odlični, a to nam svakako najbolje govori veliki broj učenika koji će i ove godine biti u Dimitrovgradu na našem međunarodnom trening kampu od 31. jula do 6. avgusta rekao je Jugoslav Nastasić, prvi čovek TK Imperium.
Sportisti osvajači evropskih i svetskih, kadetskih, juniorskih i seniorskih odličja sa Kipra, iz Bugarske, Crne Gore, Rumunije i domaćina Srbije, njih više od 70, brusiće formu prema oprobanom receptu u Sportskoj hali Park u Dimitrovgradu, koja ima sve potrebne uslove, dok će učesnici kampa biti smešteni u renoviranom hotelu Balkan.
-Veliki zahvalnost dugujemo lokalnoj samoupravi, gradu Dimitrovgradu kao i Sportsko Turističkom centru a posebno direktoru Vasilu Adrejevu- istakao je Nastasić. –Kao i minule godine i sada na raspolaganju imamo 1000 kvadrata prostora u Sportskoj hali koji je aklimatizovan, što nam je veoma važno, naročito sada kada su velike vrućine. Tu je i manja sala u kojoj treniraju pioniri. Imamo odličnu saradnju sa upravom Sportsko turističkog centra kao i hotelom. Svi sadržaji, koji su potrebni, su u krugu od 200 metara, otvoreni tereni, atletska staza. Sve što sportistima treba za odličan rad i pripremu za predstojeća takmičenja imaju na našem trening kampu – rekao je Jugoslav Nastasić.

© Copyright 2021 Beogradska Tekvondo Asocijacija. Sva prava zadržana.